Informace o zpracování osobních údajů hostů

Informace o zpracování osobních údajů hostů

Provozovatel Ubytovacího zařízení Penzion „U Bartoušků“ na adrese Malíkovice čp. 1, PSČ: 273 77 pracuje s osobními údaji, proto vyžaduje souhlas se zpracováním osobních údajů dle Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 679/2016, o Ochraně fyzických osob, v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (GDPR) a dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

Jde o údaje, které předáváte na recepci jak při ubytování pro zápis do Knihy hostů, tak při rezervacích. Ty jsou evidovány v informačním systému hotelu po dobu Vašeho pobytu. Jsou používány i pro plnění právních povinností vůči Obecnímu úřadu, Cizinecké policii a Finančnímu úřadu.

Pro usnadnění ubytování (check-in) je uchováváme i pro vaši další případnou návštěvu. Z titulu oprávněného zájmu je v souladu se zákonem 480/2004 můžeme používat i pro zasílání e-mailových nabídek. Toto zasílání můžete vždy odmítnout.

Máte právo na jejich výpis, opravu, výmaz, omezení zpracování, podání námitky, odvolání souhlasu a podání stížnosti. 

REZERVACE

tel.: 733 538 634

tel.: 730 871 607

Ubytování:

Začátek 14:00 - 20:00

Konec 10:00

 

 

Penzion U Bartoušků

 

Malíkovice čp. 1, 273 77

tel.: 730 871 607/733 538 634

e-mail:   info@ubartousku.cz

     

50°12'34.693"N, 13°59'1.275"E

 

facebook 

 

Občerstvení otevřeno denně

Po - Ne 16:00 - 20:00

Venkovní i vnitřní posezení.

Pivo, limo, alko, nealko,

káva, nanuky i něco malého

k zakousnutí.

Pro děti trampolína a krmení zvířátek.